PDF/EBOOK (Mos ik o ma)


  • 97
  • Mos ik o ma
  • Edmond Tupja
  • Albanian
  • 07 March 2020
  • null

Edmond Tupja Ó 3 free read

Edmond Tupja Ó 3 free read review Ý Mos ik o ma Në çaste të caktuara me ty nënën time Sigurisht ju ishit njohur vetë ishit dashuruar kur ishit partizanë dhe im atë të donte por sipas mënyrës së vet dmth jo gjithmonë siç e kishe ëndërruar ti adoloshente romantike ë kishe lexuar plot libra sentimentalë me histori të dhimbshme dashurie por ë në shumicën e rasteve mbaronin me happy end. The Legend of Parshu Raam romantike ë kishe lexuar plot libra sentimentalë me histori të dhimbshme dashurie por ë në shumicën e A Place In The Shade rasteve mbaronin me happy end.

review ½ eBook or Kindle ePUB Ó Edmond Tupja

Mos ik o ma

Edmond Tupja Ó 3 free read review Ý Mos ik o ma J lidhur me marrëdhëniet e tua me tim atë Me gjithë kontradiktat nganjëherë të thella dhe sfilitëse ë ju kundërvinin me njëri tjetrin sidomos pa u bërë ende me tre fëmijë ti kurrë nuk më usheve mëri dhe a më pak urrejtje për të; për ty kishte rëndësi ë unë ta respektoja e ta doja tim atë pavarësisht sjelljes së tij të padrejtë.

download Mos ik o ma

Edmond Tupja Ó 3 free read review Ý Mos ik o ma U bënë gati dy vjet ë babai nuk është më mama Kur të shoh të vetmuar e di ë ty të merr malli për të por ti nuk e përmend më madje edhe kur ta kujtoj unë nganjëherë ti mjaftohesh me një tundje koke ë përhap pikëllim rreth e ark meje një pikëllim të rëndë e masif ë më pret çdo hov për ta vazr biseden e nisur Atëherë nis e mendo.


1 thoughts on “PDF/EBOOK (Mos ik o ma)

  1. says: PDF/EBOOK (Mos ik o ma)

    PDF/EBOOK (Mos ik o ma) review ½ eBook or Kindle ePUB Ó Edmond Tupja Edmond Tupja Ó 3 free read Liber i jashtzakonshem Nuk mbahem per tip emocional por e kam lexuar me lot ne sy nga faa e pare tek e fundit Nje liber ku ndihesh sikur je ftuar ne nje bisede emocionale me autorin prane nje vatre te ngrohte ne nje nate te gjate dimri U ndjeva jashtzakonisht e perfshire Pavaresisht se mami im eshte e re rreth te 60 Po po e re ka dhe 40 vite jete D serisht ne shume fragmente te librit gjeta veten I lutem autorit nese nuk ka bere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *